Cautare avansata oferte
Categorii oferte

One Day Private Trip to Sibiu on Valea Oltului

Contact Info:

(004) 072 608 1 308

Oras: Bucuresti
Tip: One Day Trip to Sibiu
Suprafata:
Localizare: Romania
Pret: 89

Descriere oferta

Suntem bucurosi sa va putem oferi tururi private prin care sa vizitati cele mai importante atractii turistice ale Romaniei. 

Plecare este zilnica in intervalul 7.oo - 8.oo si returul seara 19.30 - 21.oo, in functie de trafic si durata vizitelor.

 

Veti avea ocazia sa parcurgeti unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din lume. 

Itinerariu:

Plecare din Bucuresti 7.oo - 7.30

  Intrare Valea Oltului - drum extraordinar de spectaculos

   Sibiu - Centrul Istoric 

     Brasov - Centrul Vechi - Biserica Neagra 

      Vedere panoramica

        Retur Bucuresti 

Puteti gasi descrierea completa a obiectivelor turistice in sectiunea "Romania". 

Conditii Tur: 

1) Preturile afisate nu includ biletele de la muzee si cheltuielile personale (hrana, suveniruri, etc). Sunt incluse cheltuielile de transport, parcari, stationare la obiective turistice, ghid pe parcursul calatoriei, materiale informative printate si audio-video furnizate in timpul calatoriei. 

2) Plata se face la momentul rezervarii. Avansul este nerambursabil. Masina va poate astepta maxim 15 minute de la ora stabilita. Neprezentarea in acest interval atrage anularea calatoriei (plata nu este rambursabila).  

3) Ghidul este vorbitor de limba Romana si Engleza. La cerere se poate asigura Ghid vorbitor de limba Italiana, Rusa sau Germana. Pentru anumite limbi se achita tarife suplimentare in functie de marimea grupului.

4) Ghidul nu are obligatia de a intra la obiectivele turistice. Este obligat sa va furnizeze detalii pe parcursul calatoriei si in afara obiectivelor turistice. In general toate obiectivele majore au proprii ghizi interni care informeaza corect si complet turistii.

5) Pe durata calatoriei este STRICT INTERZIS consumul de bauturi alcoolice, si/sau orice substante interzise prin lege, FUMATUL in interiorul auturismului, portul sau folosirea de arme. Soferul isi rezerva dreptul de a va refuza imbarcarea sau de a va cere parasirea autovehiculului si intreruperea calatoriei pentru comportament indecent, nerespectarea celorlalti participanti, fumat, stare de ebrietate sau orice situatie care ar putea pune in pericol desfasurarea in siguranta a calatoriei.

6) Aveti obligatia de a va prezenta la punctele de intalnire stabilite de Ghid la orele mentionate. Intarzierea cu mai mult de 15 minute atrage pierderea calatoriei.

7) Toate autoturismele sunt moderne si in perfecta stare tehnica, au aer conditionat si WiFi. Responsabilitatea site-urilor accesate in timpul calatoriei apartine fiecarui turist in parte.  

8) Organizatorul Turului nu este responsabil daca unele obiective turistice sunt inchise si informatia nu a fost publica sau anuntata in prealabil turistilor. Se va incerca intotdeauna gasirea unei alternative care sa satisfaca turistul.

9) Defectiunile tehnice neprevazute ale masinii se vor incerca a se remedia imediat. In cazul in care acest lucru nu este posibil se solicita masina de inlocuire in limita disponibilitatii. In cazul in care masina de inlocuire nu este disponibila in timp util se anuleaza calatoria si se reprogrameaza sau se ramburseaza banii achitati, fara alte penalitati suplimentare. Reprogramarea se face tinand cont prioritar de programul turistului.

10) Voia buna este inclusa in pret. Ghidul este obligat sa va zambeasca pe parcursul turului :D .

 Conditiile fiind afisate public se considera a fi acceptate de cei inscrisi. 

Va stam la dispozitie pentru rezervari si detalii suplimentare oricand!